Bouwbegeleiding

Touch & Styling kan helpen met het vinden van het juiste klus team wij beschikken over een uitgebreid netwerk van aannemers en specialisten. Wij kunnen begeleiden bij het inkopen van materialen dat kan van alle benodigde bouwmaterialen, keukens, badkamers, vloeren, raambekleding, interieur tot aan de Finishing Touch de accessoires zijn. Door het veelvuldig en grootschalig inkopen voor onze vastgoed opdrachtgevers profiteer je als particulier mee van onze hoge B2B kortingen en kunnen wij aantrekkelijke offertes voor je verzorgen. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij uiteraard bij ieder passend bedrijf offerte,s aanvragen. Deze vaak tijdrovende onderhandelingen nemen wij je graag uit handen je heb tijdens het gehele traject iemand naast je staan die de communicatie tussen de betrokken partijen op zich neemt.

Het team van Touch & Styling heeft mooie resultaten weten te behalen met diverse renovatie projecten waaronder het transformeren van oude winkelpanden naar trendy woonhuizen. In 2010 heeft een van onze grootste opdrachtgevers Woonvisie Makelaars mede dankzij de succesvolle samenwerking het WOONGOLD Label opgericht. Onder dit label worden trendy gerenoveerde Turn Key woningen verkocht. Het innovatieve karakter en de toegevoegde waarde van het Woongold label wordt erkend door de vele tevreden kopers. Een aantal van deze woningen zijn te bekijken op onze social media pagina,s en op de website van de Woongold Makelaar pagina “Binnenkijken bij”

In 2013 zijn de Woongold makelaars door een prominente vastgoed jury uitgeroepen tot woningmakelaar van het jaar en ontvingen mede door het succes van het Woongold Label de AWARD voor specialisatie, wij zijn uiteraard trots dat we vanaf de eerst opgeleverde Turn Key woning in 2010 bij het Woongold label betrokken zijn.

Voor meer informatie, of het maken van een afspraak bel gerust of vul het contact formulier in.